Web development = web design + functionality

Holomarcus is een jong en dynamisch webdevelopment bedrijf. Dus niet alleen een flitsende layout, maar een op uw wensen afgestemde, functionele website. Van interactieve folder tot een volledig database-gestuurd content-beheersysteem, van een volledig op uw wensen afgestemde bezoekersregistratie tot naadloze integratie met uw bestaande systemen - bij ons is bijna alles (zeg nooit nooit) mogelijk!
In ons portfolio vindt u een overzicht van de sites die wij tot nu hebben ontwikkeld, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Form Follows Function

Natuurlijk is de layout en de look-and-feel van uw site belangrijk. Maar bezoekers zullen alleen terugkeren als uw site écht iets te bieden heeft. Wij stellen dan ook de functionaliteit van uw site voorop, zonder daarbij de design-aspecten uit het oog te verliezen. Daarbij wordt uw huisstijl uiteraard als uitgangspunt gebruikt.
De tekstuele invulling van uw site verdient daarnaast ook speciale aandacht. Heeft u veel teksten, en vindt u het belangrijk dat deze de juiste boodschap uitdragen? Wij werken samen met Tekstbureau Streep!